2017/03/19

Kohti uusia unelmia -koti myynnissä!


Meidän koti on nyt myynnissä ja löytyy täältä! Suoraan kotivideoon pääset täältä!

Share:

2017/03/17

Ajatuksia siivouspalvelun käytöstä

Pääsin kaupallisen yhteistyön merkeissä kokeilemaan Freskan siivouspalvelua. Täytyy kyllä sanoa, että palvelu tuli mitä oivallisempaan ajankohtaan, sillä tässä asunnon myyntiprosessin aloittamisessa tuntuu, että koti täytyy jatkuvasti olla ihan viimeisen päälle siisti. En ole aikaisemmin käyttänytkään siivoojaa, joten tämä todellakin tuo normaalielämään aikamoista helpotusta, vaikka ihan vain kahden aikuisen ja yhden pienen koiran arkea tässä pyöritetäänkin.


Siinä missä aikaisemmin siivouspalvelun käyttäminen on ollut hieman ehkä jopa elitististä, tuntuu että tämä näkemys on yhteiskunnassamme yhä enemmän muuttumassa. Freskan tarkoituksena onkin helpottaa siivojaan löytämistä luotettavan verkoston avulla sekä mahdollistaa nettiajanvaraus verkossa. Palvelu myös mahdollistaa saman siivoajan käyttämisen aina uudestaan, jolloin yhteen siivoojaan ihastuessasi voit valita hänet joka kerralle.Useimmathan tykkäävät ottaa siivojaan viikonloppua ennen, mutta me päätimme käynnistää viikkomme maanantaiaamun siivouksella, johon kuului yleissiivouksen lisäksi lakanoiden silitys.* Olipa aika ihanaa luksusta tulla siistiin kotiin ja pujahtaa silitettyihin lakanoihin. Neljän tunnin siivouksemme kattoi koko asunnon ja tuntui todella kivalta viettää se aika kahvilassa blogia rauhassa tehden.Kuten olemme viimeaikoina muun muassa Lauran kanssa jutelleet, kaikenlaiset arjen helpottajat ovat tulleet yhä tärkeämmäksi kiireen keskellä. Olen kyllä muutenkin huomannut, että käytän rahani tavaran sijaan nykyään mieluummin palveluihin hieronnan, taksilla ajamisen ja kauneushoitojen muodossa. Tuntuu, että ne lisäävät hyvinvointia uuden tavarahankinnan sijaan huomattavasti enemmän!Freskan tyytyväisenä asiakkaana pääsin onneksi tarjoamaan teille lukijoillekin siivouspalvelua pienellä alennuksella. Koodilla 20inspired  saat 20€ alennuksen kertasiivouksen tilauksesta ja koodilla 50love lupaa puolestaan 50% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta säänöllisen siivouksen tilaajalle. Molemmat koodit ovat voimassa 2.7.17 asti ja kun muistaa hyödyntää siivouksen kotitalousvähennyksen, siivoukselle jää hintaa ainoastaan 17e/h -aika kohtuullista mielestäni!

Ensi kerralla voisinkin miettiä siivouksen yhteydessä saunanpesua ja eipä noille kevätauringon paljastamille ikkunoillekaan pieni freesaus huonoa tekisi...

*Siivouspalvelu saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Share:

2017/03/13

Materiaaleja uuteen kotiin


Uuden kodin hankinta on nyt edennyt siihen pisteeseen, että olen alkanut suunnittelmaan sinne jo materiaalivalintoja. Vaikka kaupat uudesta kodista ei ihan vielä olekaan selvillä (kuka niihin vähäpätösiin yksityiskohtiin jaksaakaan tarttua), olen pyöritellyt mielissäni niin mattoja, verhoja kuin uuden Howard-sohvan verhoilua. Kuten kaikissa aikasemmissakin kodeissani, lattia tulee olemaan puuta, todennäköisimmin valkoisella sävytettyä tammea. Lattian suhteen olen aina ollut ehdoton siinä, että haluan sen olevan aitoa materiaalia, josta henkii tietty lämpöisyys koko tilaan muiden sävyjen ollessa hillityn neutraaleja.


Ihan ensinnä tilasin uuden kodin suhteen mattomalleja saksalaiselta Jabilta. Kuvissa näkyvä matto on Jabin Diva, joka onkin näkynyt useissa suunnittelukohteissani erisävyisinä asuntomessukohde Lakkalakeutta ja Lakkalainetta myöden. Matosta löytyy lukuisia eri sävyjä, joista tilasin itselleni mieluisat palan, joita sitten verrata muihin pintamateriaaleihin. Jabin Diva on suunniteltu myös kokolattiamattokäyttöön, joten se on likaahylkivyydeltään todella omaa luokkaansa. Lisäksi mattoa saa määrämittaan, joten se helpottaa oikean kokoisen maton valitsemista.


Olin alunperin uskonut verhojen suhteen haluavani puhtaan valkoista, mutta koska seinät tulevat olemaan kauttaaltaan valkoiset, tuo kitin sävyiset verhot hieman kotoisampaa tunnelmaa. Klassinen pellava, jota tuo Lauritzonin Alva edustaa, on materiaalina ilmava sekä valoa läpikuultava. Täydellisen kitin sävyn löysin kuitenkin Lauritzonin Workshop verhokankaasta (alla), joka päästää valoa läpi hieman huonommin, mutta koska verhot tulevat vain hyvin vähän ikkunan päälle en koe sitä mitenkään ongelmalliseksi. Tarkoitus olisi teettää kauttaaltaan yhdelle seinälle maahan asti ulottuvat sivuverhot painokiskoilla, jotta lopputulos näyttäisi ryhdikkäältä. Nykyiset olohuoneen valkoiset verhot mustalla kanttinauhalla ovat olleet mielestäni yksi parhaimmista hankinnoista tänne ja ne löytävätkin paikan uuden kodin muissa huoneissa.


Sohvakankaan valinta on yleensä ollut helppoa, sillä kaikki sohvani ovat olleet konepestävää puuvilla-pellavasekoitetta. Useimmat sohvani ovat olleet tuota kuvassa näkyvää Lauritzonin Caleidoa, joka on ehdottomasti yksi lempikankaistani. Edellisen kodin Moritz-sohva oli verhoiltu tuolla beigeen taittavalla harmaalla ja sitä edellisen kodin sohva puolestaan valkoisella. En ole vielä tehnyt valintaa kankaan suhteen, toisaalta valkoinen olisi varma ja raikas valinta, mutta harmaalla puolestaan pääsisi pesemisen suhteen pikkuisen helpommalla...?


Neutraalilla väripaletilla mennään siis edelleen, mukaan tulee tietysti myöskin mustia, marmorisia se messinkisiä yksityiskohtia nykyisestä kodista sekä vähän aikaa sitten tilattu Flosin 2097/30 kruunu olohuonetta koristamaan. Vaikka Flosin kruunu onkin ollut pitkään haavelistallani, nikottelin sen suhteen hieman vastaan polttimoiden kirkkauden vuoksi. Louis Poulsenin valaistusfilosofiaan perehtyneenä polttimon kun olisi hyvä olla katseilta piilossa niin että se ei häikäise silmiä. Noh, tein nyt tämän upeuden suhteen poikkeuden ja käytän sitä päällä sitten vain vaikka siivousvalona...! ;)
Share:

2017/03/08

Ihanille naisille!


Ajattelin tulla tänne blogin puolelle toivottamaan oikein ihanaa Naistenpäivää teille kaikille mahtaville lukijoille! Mietteitäni vahvoista naisista voi lukea viime vuoden postauksesta ja samoilla linjoilla olen tänäkin päivänä: vahva nainen ei käytä kyynärpäitä, vaan sydäntä.

Yhdelle onnekkaalle pääsin tänään arpomaan Casio Sheen -rannekellon. Oli mukava seurata, kuinka moni arvontaan osallistui ja kivoja kommentteja jätitte, kiitos niistä! Voittaja löytyi nimimerkillä Mallukka64 -onnittelut! Laitan sinulle sähköpostia tulemaan.

Share:

2017/03/05

Arvontamuistutus


Ajattelin vain muistutella, että tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua Casio Sheen rannekellon arvontaan!  Tänään on jännä päivä tiedossa, sillä kuvaamme Homevialauran kanssa keskusteluvideon sisustamisesta. Pitäkää peukkuja, että kaikki menee putkeen ja saadaan teille lukijoille esimmäinen keskusteluvideo ulos!


Share:

2017/03/01

Spa-lomalla Turussa

Parin viikon takaisen talviloman aikana pääsimme piipahtamaan miehen työreissun viitoittamana myös Holiday Club Caribia -kylpylähotellissa yhteistyön merkeissä parin yön minilomalla. En muista, olenko kertonut, että pidän kovasti Turusta kaupunkina - olenhan siellä asunutkin viitisen vuotta Turun kauppakorkeakoulussa opiskellessani! Aina kun palaan Turkuun, tulee opiskeluajat mieleen haalareineen ja sitseineen -aikamoista aikaa se olikin, ihmettelen välillä kovasti miten tutkintopaperit kaiken sen mun hulinan keskeltä sieltä käsiini joskus sain.


Loma alkoi -milläs muullakaan - kuin kuohuviinillä hotellilla ja olimme saaneet huoneeseen myöskin hieman naposteltavaa kuohuvan kylkeen. Mielestäni näissä minilomissa on parasta se, että tuntuu kuin olisi pidemmälläkin reissulla, kun saa kylpytakin päälle, kuohuviinilasin käteen ja pujahtaa valmiiksi pedattuun sänkyyn.


Pääsimme reissumme aikana nauttimaan niin kylpylähotellin allasosastosta kuutamouinteineen (ystävänpäivän kunniaksi järjestetty tapahtuma aikuisille) kuin myös hieronnan ja kasvohoidon merkeissä. Itselle tämä Harmony Spa:ssa toteutettu Guinot-hoito oli ensimmäinen laatuaan ja se jätti ihon todella kosteutetuksi ja virkistyneeksi. Mieheni pääsi testaamaan kuumakivihierontaa ja se tuli varmasti todella tarpeeseen rankan työputken jälkeen.


Caribia kylpylähotellin allasosasto on kattava, sieltä löytyy ulkoaltaan, porealtaan ja tavallisen altaan lisäksi myöskin liukumäkiä sekä kahluualtaita perheen pienemmille. Voisin kuvitella, että tällainen paikka olisi juuri hyvä lapsiperheen ensimmäinen reissu -kaikki on helppoa ja toimivaa, mutta kuitenkin saa uusia kokemuksia ja pääsee tutustumaan vesileikkien saloihin.


Ja tietysti kun hotellissa ollaan, yksi asia on aina ylitse muiden -hotellin aamiaisbuffet! Miten ihanaa onkaan mennä notkuviin pöytiin ja herkutella oikein ajan kanssa. Caribia kylpylähotellista löytyi perinteisten ruokien lisäksi myöskin suklaaputous, johon sai dipata hedelmiä sekä vaahtokarkkeja -so yummy!


Ja koska kerran Turussa oltiin, pääsin tapaamaan myöskin joitain opiskeluaikaisia kavereitani. Vaikka tällä kertaa emme viettäneetkään aikaa sitsaten, snapsilauluja laulaen tai pulkkamäkeä haalarit päällä laskien, vierähtää mukavassa kaupungissa ja seurassa helposti tunti jos toinenkin. Turun osalta onkin tulossa ihan oma postauksensa, joten jos olet sinnepäin suuntaamassa niin vinkkaan muutamasta itselle mieluisasta paikasta Turun suunnalla!Share:
© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig