2017/06/11

Inspiraatiota kesän juhliin

Voihan ihana kesä ja kesäiset juhlat! Tämä viikonloppu on mennyt rauhallisesti töiden ja lepäilyn merkeissä, sillä ensi viikonloppuna onkin sitten kahdet juhlat ja sitä seuraavana juhannus, joten lepo on tullut tarpeeseen. Kuten jo aikaisemmin kerroin, vaaleansininen väri on nostanut päätään pukeutumisessa ja vaatekaapista löytyykin nyt muutama röyhelöpaita kuin myös yksi ihana mekko tuossa herkässä vaaleansinisessä sävyssä.


Bootzilta tilaamani By Malina Emily* -mekko vaaleansinisessä sävyssä on varsinainen raikas tuulahdus kaiken mustan ja valkoisen päällepantavan lisäksi vaatekaappiin. Samainen pitsimekko on nähty niin Alexa Dagmarin kuin Ruotsin kruununprinsessa Victorian päällä, joten tämä upeus on varmasti tyylikäs hankinta kesän juhliin! Tyylin täydentävät niin Furlan Metropolis -laukku* kuin myös klassiset, nuden väriset korkokengät*. Marmorinen kännykkäsuojus* sekä Goddess -korvakorut* viimeistelevät juhla-asun.






Jos puolestaan innostut pastellisesta roosasta, voisi valintasi olla By Malina Zarah -mekko*, Tamaris ballerinat* ja 3/4-hihainen Mango -bleiseri*. Louis Vuitton Eva damier azur -kuosissa täydentää klassisen juhla-asun ja suloinen By Malene Birger -kännykänkuori* asustaa myös puhelimen.

Ette voi arvatakkaan, kuinka kalliiksi nämä kollaasien tekeminen itselle tulee, sillä innostun aina hirveästi kaikista tuotteista, jotka näihin päätyy! :D Huomasitteko muuten, että koodilla 20EXTRA saa Booztilta 20% alennuksen lähes kaikesta kesämuodista* eli nyt viimeistään on oikea hetki päivittää vaatekaappi kesän juhlia varten!

p.s Emily-mekko kannattaa valita normaalia isommassa koossa, on nimittäin tosi pientä kokoa.

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

  1. Tosi kauniita. Mäkin kaipaisin jonkinlaista inspiraatiota ja ideaa kesän juhlapukeutumiseen. Meilläkin on tulossa kesäjuhlia, mutta olen jälleen raskaana koko kesän, mikä tuo omat haasteensa pukeutumiseen. :D No, katsotaan mitä keksitään. Joku maksimekko olisi ison vatsan kanssa hyvä vaihtoehto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :) Maksimekko kuulostaisi juuri hyvältä ja voisin kuvitella, että kaikki tuollaiset empire-linjaiset toimisivat hyvin, kuten tuo vaaleanpunainen mekko.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig